Guldbagge till bästa guldtjejen. Moa-Li Lemhagen Schalin!

Systrarna Lemhagen! Var hemma hos mig innan galan och gjorde sig iordning! Moa I Fifth Avenue på både tröja och klänning. Skönaste herrskorna och paljettdiadem: Ellas kläder vet jag inte var dom kommer ifrån, men Moa hjälpte i vanlig ordning till med stylingen. Jag sotade till Ellas ögon ordentligt fast inte med svart utan grå och taupe. Moa tog jag tillbaka till -87 fast med en mycket mjukare touch. MYCKET svart och liner UNDER ögat och en mjuk vinge som gick upp i ögonvrån i soft lilagrå. Vi skålade och skojade. Jag är som vanligt inne i stunden och glömmer alltid att dokumentera så att ni får steg för steg och skarpa bilder och allt det där som skulle vara kul att ge er. Fast det är ännu kuligare att ha kul med min älskade bästis (tillsammans med Beata). Jag vet inte var jag ska börja berätta om Moa…..

http://sv.wikipedia.org/wiki/Moa_Li_Lemhagen_Schalin

20120124-225207.jpg
Sprang etter dom ner i trapphuset när dom gick ner till väntande taxin för att kunna ge er något! Jag är så glad, jag kan inte NOOOOG uttrycka hur stolt jag är, hur lycklig jag är för att du hyllas och prisas för det jag och många med mig vetat länge. Hur otroligt duktig du är och nu äntligen har du kvitto på det! Du har tagit ut svängarna överallt. Här hemma sitter din gudson och talar om hur ”fet” du är!!! Hahaha. Protegy var tusen gånger tyngre i hans ögon än Spice Girls första ”Tell me what you want…..” Men du slår alla vuxna tjejer i hans ögon (utom hans jämnåriga då kanske). Allt du gör är med stor uppfinningsrikedom och med ögon som få har. Du hittar magin och balansen. Fast intrycket är starkt oavsett om det är en karaktär i en film eller din egen personliga stil. Så är den tilldragande och väldigt fashionerande. Jag är stolt att ha fått följa dig i 25 år. Ser fram emot ännu 25!! ÄLSKAR DIG!!!

 

Nu sitter jag med tårar i ögonen. Du vackra underbara människa som aldrig klagar eller säger ett ont ord om en annan människa. You just get on with it! HURRA, för dig. Samtidigt tänker jag; finns det NÅGON jag inte jobbat med?! Hahaha. Sven-Bertil, det var några år sedan. En riktig gentleman. Grattis till dig. Ok alla. Kronjuvelerna ska ni se. Tack Ella för att du är så duktig på det du gör. Fantastiskt att få jobba ihop som ni gör. Jag har också gjort fler jobb än jag kommer ihåg. Reklamfilmer, musikvideos, visningar, reklam…….. HUR mycket som helst. Du försökte få med mig till sydafrika nu, men det gick inte! Men snart, kommer vi jobba igen jag känner det och LÄNGTAR!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *