Mer byggföretag….

Som så många andra dagar så gör jag jobb man inte får avslöja ngt om förrän det går upp och ut till ”publiken”

 

Tillbaka med skönaste grabbarna: Karl-Henrik som jag saknat så. Underbar dag med fantastiska människor. Duktiga och trevliga= Perfekt. Efter plåtningen kunde jag lämna väskorna kvar i studion eftersom vi har ytterligare dag tillsammans imorgon. Heaven att bara plocka med sig sina penslar som ska tvättas. Det är allt jag behöver ”släpa” på. Moa var ute på Independant i Värtahamnen och botaniserada bland alla härligheter inför kommande jobb. Jag och Charles hämtade upp henne så körde vi till Milos dagis.

20120126-001152.jpg

Mina damer och herrar: Guldiga Baggen: ”Guldis”, barnen har döpt den. Kunde inte låta bli och ta en egen bild för färgerna är så vackra, MEN jag fick inte till det.

20120126-001159.jpg

Grabbarna Otis och Charles har skön stil.

20120126-001235.jpg
O

Otis har börjat studera och träna buktaleri. Hans lärare är en 79-årig man och jag var helt stum. Så coolt!!! Denna dockan heter Jan. Otis har flera dockor under konstruktion och olika djur finns i samlingen. 

Nu måste jag packa ner smink till visningen imorgon: Valerie Aflalo. Läppar är starka och iögonfallande på flickorna imorgon………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *