Let´s dance, Jessica Almenäs och David Hellenius. Får jag lov…

Många timmar , dagar…. Har tillbringats på Borgvägen 3 i Stockholm. Där ligger Filmhusets Ateljeer. Om jag kom ihåg alla jobb vi gjort här….. Det är kära minnen härifrån. En annan som är mig kär är denna donnan; Jessica. Sweet Jessica. Hon inspekterar mellan tänderna för att se så det inte är skräp mellan tänderna innan vi går n i studion och kör pressbilder för Let´s Dance. Det är dags för 2012 års säsong. Bland dom tävlande fanns flera kära vänner. Mer om dom snart.
20120316-010823.jpg

Till och med när hon grimaserar och petar tänderna är hon vacker. Eric Josjö slog huvudet på spiken när han sa att hon har Starquality. Inte många glittrar och känns hela vägen. genom rutan in i våra hjärta har hon hamnat. Jessica som jag inte kommer ihåg om det kanske är 15 år sedan vi började jobba ihop…

En hårt arbetande mamma som bor i två länder. Och folk säger att jag är duktig på att pussla ihop allt….. Där ligger jag i lä!

 

20120316-010856.jpg

”Hästen” med David och Jessicas kläder var välfylld. En Dagmarklänning vi använde är ett måste i garderoben i sommar:

Jag kan inte hitta i 4:ans bildbank nu, bilden som Jessica har denna klänningen på sig. Jag såg den där igår. Hm skumt!

20120316-010910.jpg

En av min all time favorit fotografer, the one, the only Eric Josjö! Se hans arbete här…

20120316-010931.jpg

Jessica gled in fram emot kvällen. Efter att alla tävlande (utom ett par) hade plåtats. Vi hade haft så roligt och det hände som alltid massa saker; lampor som exploderade…  Det gick så snabbt att byta mellan alla bilderna att vi höll energin på topp. Mot nio på kvällen var man lite mör efter att ha fått calltime 08.00 och man inte har suttit ner mer än 10 minuter då man slängde i sig sin fantastiskt goda sallad. Då är det oumbärligt att jobba med glada positiva människor som älskar det dom gör!

20120316-010954.jpg

I väntan spillar man ingen tid på att stå still och hänga. I korridoren lång som ett vasalopp kördes det upp och ner… Upp och ner. Man kan ha kul åt det lilla när man är trött.

20120316-011002.jpg

Inspektion av värdparet som kör sin femtioelfte säsong? Jag kommer inte ihåg hur länge dom har kört tillsammans. Här är information om årets Let´s Dance:

Bengt Frithiofsson är äldst bland årets deltagare med sina 72 år medan 16-åriga skådespelaren Molly Nutley är yngst. I den övriga uppställningen finns bland annat en deckardrottning, en schlager-EM-vinnare, en hästbonde och en före detta supermodell.

Här är alla namnen i årets ”Let’s dance”: sångerskan Camilla Henemark, fotbollsspelaren Anton Hysén, författaren Camilla Läckberg, skådespelerskan Molly Nutley, hästbonden Pär-Ola Nyström känd från ”Bonde söker fru”, sångerskan Helena Paparizou, fotomodellen Marcus Schenkenberg, radioprofilen Anders Timell, sångerskan Pernilla Wahlgren och vinexperten Bengt Frithiofsson.

Juryn består i år av Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger. David Hellenius och Jessica Almenäs är programledare.

Tack för mig. Ska lägga mig så det fortare blir morgon. Jag ska nämligen få jobba med samma pingla imorgon också. Hoppas du sover sött nu Jessica. Ses om några timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *