Look le plus cool

(Diesel körde kampanj dom kallade Look le plus cool på nittio-talet och det var superroliga filmer. Check this out: 

På tal om höga hår (Marge Simpson). Ett jobb vi gjorde för Science Illustrated för ett tag sedan var hårresande. Har som ni ser väldigt roligt på jobbet.

20120117-011031.jpg

Carols hår var egentligen det enda som bjöd på riktig utmaning eftersom det är så lååååångt och det är så tuuuungt. Då gjorde jag så att jag byggde en stomme/ett skelett som stöttade upp hela kalufsen. den gjorde jag av en fondrulle som jag sågade av så hög som håret skulle bli om jag drog det rakt upp. Jag mätte inte, men det var 50 cm ungefär. Sedan nålade och sydde jag upp allt hennes hår. Hade jag haft möjlighet att träffa medverkande innan och vara med på möten så hade jag kunnat förbereda mig bättre. Då hade jag förberett stödet och klätt det med hår i hennes hårfärg. Dom visste inte riktigt vad dom ville ha förrän jag började jobba upp det, då föll bitarna på plats. Men så är det ganska många gånger att man inte vet vad som ska göras. Man ska bara leverera. Det är otroligt kreativt och ställer en inför många utmaningar och så tillfredställande när man löser det.

20120117-011154.jpg

I labbet på Sophiahemmet.

20120117-011253.jpg

En hyrd lägenhet för att få autentisk hemmiljö till familjen.

20120117-011344.jpg

Min son var inte med på plåtningen utan blev så inspirerad att han ville ha håret så här i flera dagar. Jag har inte använt sockervatten utan klarade mig helt med torrschampo, mousse och hårspray.

2 tankar om “Look le plus cool

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *