Patriksson

Melody från CHIC. En riktig pärla. Jag älskar detta gäng. Hon är snart igång med sin blogg om livet som stylistassistent. Drömjobbet för de flesta modeintresserade. Hon var med i Stylisterna första säsongen och kom genom Helen Falk i kontakt med CHIC som gav henne praktikantplats i juni i år, idag är hon anställd och lever sin dröm. Begåvad och väldigt trevlig.  Jag fick tillbringa dagen med Jakob Fridholm och  underbara praktikanten Jessica Pettersson som är med mig i fyra veckor. Hon är vaken och på hugget! Väldigt bra egenskaper när man vill jobba inom detta område. Hon går stylistutbildning på plusgymnasiet.


20111122-114821.jpg                                                   Uppe på Patriksson hittar Melody massa underbara plagg och accessoirer till plåtning.

Från CHICs klädrum där modejobben hängs och koordineras….. Där fann jag denna trevliga lilla hög i en favoritfärg som jag bara använder på läpparna när det gäller mig själv. Men den är underbar och symboliserar det viktigaste i livet för mig, KÄRLEKEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *