Philips SHQ3000

Mkt prat om att komma igång med träning. Men man måste ju styra om livet helt och hållet. Ändra sin inställning. Framför allt ta ett kliv mot det du vill. Inte bara snacka. Jag är bra på vardagsmotion. Trappor istället för hiss. Lämna bilen hemma och gå om jag inte måste släpa på alla jobbväskor.

Ta hjälp! PT. Barnvakt. Träningskompis. Jag ska ta hjälp av musik. Jag sprang inte med musik alls första åren. Jag brukade haka på andra ute i spåret, oftast killar som ”släpade” runt med mig ( säkert nojjiga över vad det var flr skummis som låg dom i hälarna). Men när jag började ta med musik vände allt. Inte samma naturupplevelse, men jisses vilka lätta fötter! Det var en fantastisk mackapär jag hade. Tror att det var Philips och Nike som gjorde en maskin tillsammans. Älskade den. Vill ha tillbaka den. ALLT var fantastiskt med den. Men jag är en gammal kärring som inte alls hänger med i teknikens hysteriska utveckling. Jag får köra med min telefon. iPhone är ganska bra, men klumpig och omständig i spåret.

Hur som! Dessa lurar är tydligen vassaste skönaste som finns nu! Jag ska se om dom håller måttet. Med krokar på öronen så att din verkligen sitter! Vatten täta. Ska dock INTE ligga i blöt. Men klarar av rinnande vatten.

Hur var det nu?

Ut och njut!!!

Men först dagens plåtningar. Ingen träningsprofil idag. Inte sport alls. Tror jag….

Modemagasin ajoudhui!

20120509-091957.jpg

Philips SHQ3000 495kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *