Täby, där jag växte upp…

Jag kom till Stockholm 1976. Kom till ett Täby som var landet i mångt och mycket. Jag lekte häst i skogen med min vänner. Orienterade med skolan… Nu känns det inte som att det är mycket vilt, orört kvar. Jag är sentimental. Men jag förstår självklart att det måste byggas. Vi plåtade ute i hägernäs idag. Rockabilly med Brolle som inspirationsfigur. Måste messa bilden till honom. 🙂 förresten. 20120402-220827.jpg
Thomas L. På Stockholmsgruppen. En superduktig, härlig kille.

20120402-221353.jpg
En underbar kvinna, Lisa som jag inte sett på 9-10 månader. Härligt kramkalas. Hon var rastatjej idag. Jag använde INTE hennes eget hår. Utan jobbade med lösgör, cendré :-). Så det var en annan tjej som var färdig för bild senare. Jahaja. Luv it.

20120402-221721.jpg

20120402-221747.jpgfantastisk tjej som jag vill ta under mina vingar, ge henne allt jag kan. Talang och fantastiska förutsättningar.

20120402-221937.jpg
Angelo på Stockholmsgruppen. Benjamin Wahlgren är den enda, och då menar jag den enda som är lika bra på att ta regi och leverera! hallå alla ni som plåtar barn; bästa killen. 6-år, kanonbra i storlek också. Go Angelo!

20120402-222229.jpg
It’s a wrap. Kastar mig i bilen och gasar mot skolan. Kom sent för första gången på hela läsåret vid hämtning! Förlåt älskling. Men efter matlagning och myyyyycket kortspelande och mys känns den sena hämtningen som bortblåst.
Mitt knä mår inget bra. Knäcktes riktigt ordentligt när jag gick ner på huk och vred mig. Jag tänkte genast på när mitt lårben gick av. Samma knak. Alla stannade till och undrade vad det bar. Det ömmar och är svullet. Jag är lite rädd. Men jag ska vara försiktig. Inte ignorera smärta och obehag mer. Det kanske är ett tecken på ngt?!? Tack alla ni som lyser upp vår värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *